Bouwtoezicht

Gaat u bouwen of verbouwen en moet/wilt u toezicht hebben op de bouwplaats? Natuurlijk zal iedere aannemer u willen overtuigen dat dit overbodig is. De vraag is natuurlijk hoe onafhankelijk en kritisch deze aannemer zal zijn op zijn eigen werk. Voorkom problemen en onnodige extra kosten. Laat de opzichter van Smeets-Professional u hierbij helpen. Wij zijn onafhankelijk en houden toezicht op onder andere: kwaliteit, veiligheid, planning en het uitgevoerde resultaat. Doormiddel van onze handige tool houden we u direct op de hoogte van de voortgang.

foto

foto

Bouwkundig projectmanagement


Gaat u bouwen of verbouwen en moet/wilt u controle en sturing hebben op de bouw door een opzichter die uw belangen voorop stelt? Laat ons u hierbij helpen uw zorgen te verminderen. We heb meer dan 10 jaar bouwkundige kennis en ervaring. Aangevuld met een goede dosis gezond boeren verstand en oog voor detail. We controleer de aannemers op de prijs, inhoud van het bestek en de tekeningen. Verder houd we het gehele proces nauwlettend in de gaten en geven sturing waar nodig. Tevens zorgen we voor een duidelijke communicatie en terugkoppeling naar u als opdrachtgever. Dit om ervoor te zorgen dat u niet wordt verrast wordt met problemen tijdens of na de uitvoering. Dit geeft namelijk stress en leidt vaak tot onnodige faalkosten. Onze sterke punten zijn: onafhankelijk, aandacht voor kwaliteit, veiligheid, planning, aandacht voor het beoogde resultaat van de klant.

Asbest projectmanagement

Heeft u een Bouwkundig projectmanager nodig voor uw project waarbij asbestverwijdering een belangrijke rol speelt? Ook hierin hebben we bewezen kunde en ervaring om uw zorgen te verminderen. We kennen de markt als geen ander aangezien we zelf als een van de weinige ook asbest inventarisaties kunnen uitvoeren. We controleer de aannemers op de prijs, inhoud van het bestek en tekeningen en de juiste papieren. Verder houd we het gehele proces nauwlettend in de gaten en geven sturing waar nodig. Tevens zorgen we voor een duidelijke communicatie en terugkoppeling naar u als opdrachtgever. Dit om ervoor te zorgen dat u niet wordt verrast wordt met problemen tijdens of na de uitvoering. Dit geeft namelijk stress en leidt vaak tot onnodige faalkosten. Onze sterke punten zijn: onafhankelijk, aandacht voor kwaliteit, veiligheid, planning, aandacht voor het beoogde resultaat van de klant.

foto